Här kan du göra din felanmälan

Vi vill självklart hjälpa alla våra hyresgäster så gott vi kan.
Invectus medarbetare/entreprenörer besöker i normala fall flera av er dagligen, men med en rådande Coronapandemi i världen måste vi alla tillsammans ta ansvar till att minska smittspridningen av Covid-19. Restriktioner och rekommendationer som ges är att inte träffa andra människor än de som man bor tillsammans med. Vi vill självklart skydda både er och
Invectus medarbetare/entreprenörer så mycket vi kan.

Utöver akuta ärenden (ex stora vattenläckor eller andra fel som omedelbart måste åtgärdas för att skydda personer eller fastigheten) utför vi därför nu endast arbeten om hyresgästen inte är hemma.

Vi kommer att kontakta er för tidsbokning och använda vår huvudnyckel för att komma in.
Invectus kommer att bedöma din felanmälan, finner vi den inte prioriterad kommer det att dröja med åtgärd, dock är den registrerad. Invectus kommer att kontakta Er när restriktionerna har lättat för att fråga om Er felanmälan fortfarande är aktuell.

Vill återigen poängtera att vi gör detta främst för att ta vårt ansvar till att minska smittspridningen och för att skydda både er och Invectus medarbetare/entreprenörer, och tackar för er förståelse för detta.

Felanmälan

  • Lägenhetsinformation

  • Accepted file types: jpg, jpeg, Max. file size: 5 MB.
    Läs om hur vi behandlar personuppgifter här.